Om bloggen

Sukkerspinnet er en helt tullerusk realfagstudent som holdt til på Høyden i Bergen, og så bor jeg her i Sukkerspinneriet. Nå har piken flyttet seg over fjellet og fjaser rundt i Oslo.  Livet går ofte helt på ville veier, og søte unge studiner havner i de mest merkverdige situasjoner. Iallfall denne studinen her. Det er ikke bare bare å være ung, søt studine i denne byen. Bare så dere vet det. Denne bloggen handler om det.

Og om menn. De merkverdige situasjonene inneholder ofte minst ett stk eksemplar av arten homo sapiens, typ hankjønn i fruktbar alder.

Hurra!

Noen av tingene her er helt sanne historier, noen er vridd og vrengt litt på, noen er kanskje nesten fiktive. Det meste (sikkert åttifem prosent minst!) er faktisk helt sant. For samme hvor mye jeg vrir og vender meg, så havner jeg faktisk midt oppi disse kleine situasjonene.

Denne bloggen handler om meg selv, og mine tanker og opplevelser og oppfatning av verden. Samtidig er Sukkerspinnet en figur, så du bør kanskje lese det meste med en klye salt. Det er en tekstblogg, og siden jeg ikke har et anstendig kamera, så bør man ikke forvente så veldig mye fotodokumentasjon.