You go girl/du din tøs!

Jeg har jo tidligere fortalt at jeg har sett en eneste episode av programmet Paradise Hotel på TV3. Det var den episoden der Maren pulte på Mats. Og så ble jeg egentlig bare flau og ille berørt av hele konseptet Paradise Hotel, så jeg bestemte meg for å ikke se flere episoder.

Men, i går mens jeg sløvet alene på sofaen etter en lang og hard dag på ..la oss si lesesalen, så kikket jeg på noe sånt som en kvart episode av Paradise. Og gjett hva det første jeg fikk se var? Joda, det var Maren! Ikke med Mats, for ham sendte hun jo hjem i samme episoden hun hadde sex med ham, men en annen en. Som jeg forøvrig ikke har anelse hva heter, men det er jo ikke så nøye.

Jeg føler nå at jeg har tatt to stikkprøver av Paradise Hotel, og kommet til følgende konklusjon: programmet handler om Maren som puler. På forskjellige menn.

Og da kommer spørsmålet. Eller spørsmålene, egentlig. Hvorfor har dette programmet seertall? Man blir jo bare flau av å se på det. Har Maren sex i hver episode? Med forskjellige menn? Er det andre jenter enn Maren som får seg noe på dette hotellet? Eier man ikke bluferdighet når man befinner seg på hotell i Mexico? Er dette normal oppførsel? Får Maren alltid alt hun vil ha? Hvorfor har jeg giddet å bruke tid på å se på dette programmet og så å tenke på det i etterkant.

Hele konseptet er egentlig irriterende idiotisk. Så det så.

Egentlig er jeg veldig usikker på hva jeg skal si. Jeg vingler litt mellom DU DIN FLYFILLE og YOU GO GIRL!