Tulledag!

I dag er en skuffende dag.

Som flere andre, hørte jeg en melding på mobilen min sånn rundt klokken ti i dag tidlig. Siden jeg ikke hadde noe på timeplanen min før tolv, var jeg fortsatt inni dyneriet mitt. Varm, godt, og alt det der. Og så kjempet jeg meg opp, i det håp om at melding betydde at noen ville ha meg med på kaffe i kantina.

Neeeei. Det var bare KappAhl. Herregud, jeg vet faktisk ikke hvor nærmeste KappAhl er engang, så jeg aner ikke hvorfor jeg driver og abonnerer på disse rabattmeldingene. Ikke har jeg penger til å kjøpe BHer til 99 kroner per stykk i dag, heller.

Jeg. Har. INGEN PENGER! Dette plager meg.

Så, på grunn av denne mangelen på penger ble hoppende glad når jeg fikk tilbud om gavekort på glominerals på likenshare i mailinboxen min. Jeg bare.. Hurra! Gratis glominerals! Og så klikket jeg meg inn med en gang, ivrig og grisk som jeg blir når noen nevner gratis. Jeg brukte faktisk bare to minutter fra mailen kom til jeg var inne på tilbudet. Og da var det bare “Beklager. Kampanjen er dessverre fullbooket.” Og jeg bare.. Neeeei! Hvordan kunne det være allerede fult?

Så jeg har verken fått kaffe i kantina med venner eller gratis glominerals i dag. Selv om jeg trodde jeg skulle få det. Forbanna drittdag, full av falske forhåpninger.

(Ok. Jeg skal være mer positiv i morgen. Jeg lover (ikke noenting). Tror jeg.)