Total Body Laser, woho!

Så var det en liten tur innom Rebecca på TBL igjen, da. Det er alltid like hyggelig, men denne gangen var det ingen kjekk unge lege å skue. Det var kanskje like greit, for Rebecca har investigert saken for meg, og den kjekke ungen legen er dessverre opptatt. Kjekke unge menn med respektable yrker er jo ofte det. (Men vi har lov å kikke på dem fordi! Spesielt på venterom som er veldig kjedelige ellers.)

Jeg har vel egentlig allerede fortalt om hva jeg synes om laserbehandling. Jeg liker det. Den svidde lukten var som før, og Rebecca var like hyggelig som alltid.

Når jeg har fortalt venninner om laserbehandlingen, er det spørsmålet jeg får hver gang “er det ikke forferdelig vondt?”. Nei, det er ikke forferdelig vondt. Det er ikke spesielt behagelig, men jeg vil ikke beskrive det som veldig vondt, heller. Det er helt ok. Klarer du voksing, klarer du dette! Voksing minst like vondt. Og må gjøres igjen og igjen. Laser er permanent, det. Det er jo det som er så fint med det!

Det neste spørsmålet som kommer er alltid “koster det ikke fem tusen for hver gang, og så må du gå fem ganger?”. Nei, det koster ikke fem tusen for hver gang. Prisliste finnes her, og det er faktisk ikke så dyrt som mange tror.

Nå kan du dessuten få 20% rabatt på behandlinger om du oppgir “Sukkerspinnet” når du bestiller! 

For mer informasjon om behandlingen kan du lese her. Jeg vil påstå at det ikke er noe skummelt eller spesielt vondt.

Jeg mottar ingen provisjon eller bonus om du bruker navnet mitt når du bestiller. Det er du som får hele rabatten! Min egen behandling er dog kostnadsfri for meg.