Tom postkasse. Igjen!

Jeg venter og venter tålmodig på en bokpakke jeg har bestilt. Siden jeg har lest de to første bøkene i A Song of Ice and Fire-serien(eller Game of Thrones, om du vil), bestilte jeg de tre neste fra platekompaniets nettbutikk. Mest siden de lover 48 timer levering. Det har nå gått 12 dager, og jeg er vedvarende bokløs! Jeg sjekker posten hyppig, men det hjelper ikke.

For postkassen min bare:

Og jeg bare … 🙁

Platekompaniet beklager på vegne av posten. Posten sin kundeservice ber meg kontakte avsender. Og jeg er vedvarende bokløs!

Jeg er litt hissig. Og siden det er fantasybøker, spurte jeg liksågodt twitter “Hvem har et sverd?”. Så nå har jeg lært at sverd er en eufemisme for noe helt annet, og at menn i rustning også er en eufemisme. Akkurat for hva, er jeg litt usikker på. Oppklaring mottas med takk.