Som i Fitzwilliam, altså

Noen ganger tror jeg at jeg er Bridget Jones. Ja, dere kan bare le, men det er helt sant. Eller, det er nesten sant. Jeg tror jo ikke at jeg er Bridget, men at jeg er som henne. For det er jeg jo.

I motsetning til Bridget kommer jeg ikke til å annonsere hvor mye jeg veier hver dag, for ærlig talt, det er som regel seksti kilo, pluss/minus fem, og nok om det. Ikke kommer jeg til å fortelle dere hvor mange sigaretter jeg røyker heller (null) eller hvor mange alkoholenheter jeg inntar (ingen anelse). Sv. bra.

Det har forsåvidt ikkeno med saken å gjøre.

Tingen er at, i motsetning til Bridget, så har jeg ikke funnet min Mr. Darcy ennå. Sv. irriterende! Jeg har derimot møtt en hel del menn av typen Daniel Cleaver. (Det her gir sikkert ingen mening. Med mindre du har lest eller sett Bridget Jones. Men Daniel Cleaver er drittsekken. Som er sjarmerende i begynnelsen, men så blir mer og mer usjarmernde.) Jeg vil jo mye heller ha en Mr. Darcy enn en Daniel Cleaver!

Dog, hva Mr. Darcyer angår, så ville jeg kanskje ha valgt Fitzwilliam over Mark.

Igjen, dette gir sikkert ingen mening. Med mindre du har lest både Bridget Jones og Stolthet og Fordom. Mark er kanskje advokat, men Fitzwilliam er, vel… Han er den orginale Mr. Darcy!

Nå er jeg egentlig ikke så veldig nøye på hva min Mr. Darcy skal hete. Faktisk tviler jeg veldig på at det blir Fitzwilliam. Som min mor pleide å si, navnet skjemmer ingen. Så min Mr. Darcy kan gjerne hete Grim, for den del. Selv om jeg helst ser at han har et noe mer gunstig navn.

Nå roter jeg meg helt bort. Poenget er her. Hei, jeg er litt Bridget Jones – klønete, stadig i merkelige situasjoner og aldri tynn nok. Jeg ønsker meg en Mr. Darcy.

Det finnes kanskje ikke så mange av dem her på Høyden? Om du har en til overs, eventuelt vet om en som er ledig, vennligst ta kontakt! Bill.mrk: snarest!