Prinsesse Studine!

Nå lar jeg pensum være pensum, deltidsjobb være deltidsjobb og klesvasken være ubrettet. Det er fredag, pizzaen står i ovnen, en kopp te med honning og en liten sjokolade er på bordet. Ølen står i kjøleskapet, og sånn musikk som jeg liker spilles i hele den lille, store studinehybelen.

Hud skal skrubbes, hår skal vaskes og flettes, legger skal barberes, sminke skal legges på, kjole og sko skal velges, sløyfer skal knyttes. Det er fredag, og på fredager er det prinsessen på innsiden som kommer frem. Jeg skulle ønske jeg kunne bruke tiara, men det hadde jo sett bare teit ut, så den gang ei!

Jeg skal på date. Selvsagt. Det er jo fredag. Date er best med nybarberte legger. Ikke fordi jeg nødvendigvis har tenkt å kle av meg, men fordi jeg vet at jeg er pen og ren og velstelt overalt. Åååh, det hjelper på glimtet i øyet det. Og så er det jo mye penere med pene, glatte ben under kjolen.

Først skal jeg bare stelle og dulle med meg selv, tusle rundt i joggebukse og drikke te, mens jeg gir blanke faen i labhefter og sprayer litt Miss Dior Cherie på halsen.

Jeg er finfin, og klar til fredagskos. Prinsesse Studine med silkebånd og sløyfer på. Uten tiara.

Er jeg heldig er daten en prins. Eller bare en mann. Så lenge han ikke er en frosk.