Ønskeliste: ertesuppe og tv-kokk.

Studinen har et fast søndagsrituale som helst skal følges til punkt og prikke. Da skal legemet henslenges på sofaen, helst med et pledd over, og enkel, varm mat skal inntaes. Men, det viktigste er selvsagt at man skal se reprisen avfire stjerners middag på TVNorge, fire episoder på rad.

Det er nemlig det at han kokken der er litt kjekk.

I går viste han oss hvordan man lager ertesupper, med røkelaks i! Jeg er over gjennomsnittet glad i erter, jeg er over gjennomsnittet glad i suppe og jeg er veldig langt over gjennomsnitter glad i røkelaks. Altså virket denne suppen som noe helt fantastisk.

Det er mulig jeg skal ha ertesuppe til middag i dag. Og det skal jeg forsåvidt få til å trylle frem på kjøkkenet, med mine utenomjordiske husmoregenskaper. Som egentlig ikke finnes. I det hele tatt. Men suppe skal det bli. Håper jeg.

Det beste, og enkleste, hadde jo selvsagt vært om han kokken hadde laget ertesuppe til meg. Det hadde jeg virkelig satt pris. Men nå har jeg ingen tilgang på denne kokken, eller privat kokk i det hele tatt. Iallfall ikke i skrivende stund, selv om jeg selvsagt jobber med saken. Ikke for å anskaffe meg tv-kokken, altså, bare en stk kokk. Til privat bruk. Det må gjerne være tv-kokken på fire stjerners middag, men han er helt sikkert opptatt.

Det burde jo uansett la seg gjøre at han lagde ertesuppe til meg? Det hadde fremkallet en enorm glede i studinehjertet mitt. Vi studiner blir alltid glade i hjertene våre av gratis mat, vet du.