Omreisende massasjemann

Nettdating, dere, er skumle greier. Det har vi jo sett eksempler på. Men det aller skumleste er kanskje menn med mobile massasjebord.

Mhmm. Mobile massasjebord. Sammenleggbare. Transporterbare. For å ta med hjem til folk.

Han sendte melding og sa hei og hvordan går det og alt det der. Og så ville han fortelle meg om hobbyen sin. Massasje, og noen ganger aromaterapi. Aromaterapi og massasje med masse velduftende oljer. Jeg tenkte bare at, javel, dette høres da ikke så veldig mandig ut?

Jeg las videre. Han hadde til og med anskaffet seg et slikt massasjebord han kunne brette sammen og ta med seg, slik at han kunne reise hjem til folk og massere med gode oljer. Er det ikke litt spesielt med en omreisende massasjemann?

Uansett. Nei takk, sa jeg, jeg er ikke interessert. Jeg var høflig og alt, selv om hele greia egentlig var litt ekkel. Jeg ville nå for faen ikke ha en omreisende massasjemann med masse oljer og sammenbrettbart massasjebord hjem til meg! Herrejesus!

Og svaret? “Du trenger ikke bekymre deg! Jeg synes dette er så gøy at jeg gjør det gratis, så du slipper betale. Når passer det?”

Hva faen!