Om spooning og kroppen.

Dette med spooning. Jeg elsker spooning. Jeg er alltid innerskje, og så ligger jeg der og koser meg. Jeg ruller meg inn i mannen som en åme er rullet inn i… greia si.

Sterke armer rundt meg, pust i nakken, brystkasse mot ryggen, hjerteslag mot skulderbladet… Og rumpa mi mot tissen hans. Da er det visst ikke lov å fise.

Alltid når jeg spooner, må jeg fise!

Det skjer ikke umiddelbart. Neida, det hadde vært for enkelt. Det skjer når jeg ligger sånn kjempegodt, i en helt perfekt stilling der hele kroppen er avslappet og behagelig. Og når jeg slapper av og har begynt å bli døsig. Da! Da må jeg fise. Prompe. Fjerte. Du vet. Slippe ut lufta. Det er så irriterende det. Jeg kan jo ikke fise mannen på tissen. Det sier seg selv.  Jeg kan liksom ikke avbryte spooningen for å fise, heller. Det blir for dumt. Altså må jeg ligge der og konsentrere meg om fisen i rumpa, og at den ikke skal slippe ut.

Herregud, rumpa mi er en fangevokter! Og luft er en flyktig fange.

Heldigvis er det ingen hemmelighet at jeg noen ganger fiser. Men enda mer heldigvis, så har jeg aldri prumpet noen på tissen.

Takkgudskjelov.