Mandagskos

I dag hadde jeg mye mer lyst å være hjemme på sofaen og se True Blood enn å gå på forelesning. Men jeg var flink pike, og kom meg avgårde, og så viste det seg at forelesning var ganske gøy det også. Noen ganger er det jo det, selv om det er på en mandag.

Wasa delte ut gratis produktprøver, og det liker jeg. Jeg digger rett og slett alt som er gratis. Så lunsjen min i dag var dette:

Og det er sikkert veldig sunt, men jeg liker jo ikke smoothie. Det er jo en udefinerbar masse av varierende konsistens, så man kan aldri være heeeelt sikker på hva som er oppi der, selv om det står på flasken. Og så er det druer i den, og jeg liker ikke druer. Men den var gratis! Hurra!

(Dere nye studenter, dere kan bare lære dere det med en gang, det som er gratis er nam! Mmm!)

Snackbar-dingsen var også litt pussig. Den ser sånn ut inni pakken:

Og så smakte den egentlig litt som jeg innbiller meg at fuglemat smaker, men den var litt god, også. Så kanskje jeg liker den. Jeg liker sjokolade bedre, men sjokolade er så sørgelig sjelden gratis! Dette gir sikkert god og viktig næring på lesesalen. Men jeg merket veldig liten forskjell på konsentrasjonsevne før og etter inntak.

Forresten, på Studia har de gratis drops og/eller karameller ved kassen! De er skikkelig gratisgode!

Og nå vil jeg se True Blood, henslengt på sofaen. Og så håper jeg at Eric Northman er naken og litt ond. Det er da jeg liker ham best, nemlig.

Fortsatt fin mandag!