Løøørdag

I dag hadde jeg Sørlandschips til frokost. Egentlig føler jeg at frokost ikke er dagens sunneste og viktisgste måltid i dag. Kanskje det er derfor jeg føler meg litt slapp og laber?

Sitte (eller, la oss være ærlige, ligge) på sofaen, kikke på dårlig tegneserie på Disneykanalen og gomle på chips fra i går er kanskje ikke den beste starten man kan ha på dagen. Men gud hvor skjønt det er!

Egentlig burde jeg ha vasket. Oppvask, gulvvask, klesvask. Og tørket støv. Og ryddet litt. Men, herregud, det er jo ikke noe skjønt. Det blir skjønt etterpå, det vet jeg jo. Men jeg kommer til å ligge på sofaen litt til. Fordi det er skjønnest av alt. Og fordi jeg er kjempeskjønn i stilongs, ullsokker, genser og et pledd.

Det er jo lørdag. Kanskje jeg burde ha gått på butikken for å handle inn litt sjokolade. Kanskje jeg burde ha handlet inn øl, også. Men som studine har man en merkelig tendens til å konsumere alkohol man ikke har kjøpt selv. Så jeg tror jeg blir på sofen litt til. Det er jo snart lørdagskveld, så jeg trenger litt hvile.

Jeg trenger iallfall litt hvile før jeg setter igang vaskeprosjektet mitt. Men det er mulig jeg utsetter det til i morgen. Eventuelt til mandag. Det er jo mandag som er den store flittighetsdagen, er det ikke?

Lørdag er dagen for tvtitting, spising av snop, drikking av øl, dansing på border og dansegulv og generelt sett uflittig oppførsel. Eller hva?