Jeg har skadet meg.

Skaden ble påført etter en flaske vin, litt øl, litt jägermeister, litt cava og altfor masse iver fra min side. Jeg hadde cava og glade dansende venner på Fincken. Jeg hadde en kjekk ung mann og øl på Garage. Jeg visste rett og slett ikke hvor jeg skulle gjøre av meg!

Det var åpenbart at jeg ble nødt å løpe litt frem og tilbake.

Det regnet. Fortauet var sleipt. Jeg hadde selvsagt pumps. Jeg var flaut full.

Selvsagt trynte jeg, så lang jeg var, med hele meg. Dette burde jeg ha skjønt kom til å skje, men jeg hadde faktisk ikke tid til å tenke på slike ting, innimellom alt det gøye som skjedde overalt. Jeg mistet veigrepet (jada, det heter det til fots også, ikke bare med bil!) med den ene foten, sklei bortover, og lå plutselig langflat på fortauet.

Folk lo. Jeg var irritert over våt kjole. En tilfeldig mann hjalp meg opp. Og så løp jeg videre.

Jeg har:

  • Et skrubbsår på venstre kne.
  • En høyreankel som er dobbelt så stor som den venstre.
  • En brukket negl.

Det største mysteriet er selvsagt hvordan i allverden jeg klarte å gå hjem. (Men det er ikke så veldig mystisk, for den kjekke unge mannen fulgte meg hjem. Og så gikk han. Jaja. Men det er fortsatt LITT mystisk, for han bar meg ikke! For en pinglemann!)