Gudinnen sin slave?

Du vet når en mann har lyst å være slaven din. En sånn stor, sterk, kjekk voksen mann i godt betalt lederstilling, og han vil at du skal bestemme, du vet det, ikke sant?

Ja, når han vil være naken og vaske for deg, massere føttene dine, ta med vin og sjokolade til deg, brukes som fotskammel.  Og, du vet, sånne ting. Da ja. Når den kjekke mannen sier du er en gudinne og at han vil gjøre absolutt alt for deg. Når den sterke mannen vil du skal ta all kontrollen fra ham for noen timer innimellom, og få han til å gjøre alle de tingene en “gudinne som deg er for mye verdt til å gjøre”. Da er det er par reaksjoner man kan ha.

  • Dette er forbanna spesielt! Man vil jo ikke at en mann skal bare komme her og bruke meg for å tilfredsstille fetisjen sin på denne måten. Dessuten, ta oppvasken naken? Er dette i det hele tatt hygienisk? Får han ereksjon, kommer tissen i veien? Og er ikke dette litt spesielt? Seriøst, litt veldig spesielt?

Eller så kan man tenke at

  • Det blir rent uten at jeg trenger gjøre en innsats, jeg får vin og sjokolade og en mann til min disposisjon. Jeg ser de praktiske fordelene ved en slik ordning.

Altså, en anstendig pike som meg bør sikkert tenke at dette kan vi ikke ha noe av. For dette virker jo svært uanstendig, ikke sant? Og det er det jo, kanskje. Dessuten er jeg ikke så vant til å drive å sjefe og kommandere. Men vi ser jo de praktiske fordelene også, ikke sant? Eller er det bare meg? Hvilke tanker ville du ha gjort deg?

Han kaller meg en vakker gudinne. Jeg er ikke direkte hissig på akkurat dét, altså. Bare nevner det.