Faen heller. Klem?

Jeg er så …ett eller annet. Jeg vet ikke. Men noe er det. Jeg er bare dritt lei, egentlig. Tror jeg. Kanskje det er vinteren som bare har vært akkurat litt for lang, og våren som ikke kommer raskt nok. Selv om det er sol, er det litt kaldt. Jeg vet ikke hva, men det er noe. Jeg er kanskje bare frustrert. Og det finnes ikke nok Korkanrull, Troika, Nugatti eller Sørlandschips Creme Fraiche i hele verden til å døyve det.

Greia er den at:

 • Jeg får ikke pult.
 • Jeg har ikke lest så mye som jeg burde på pensum. Ikke litt så mye som jeg burde engang. Jeg blir så stresset av det at jeg får ikke til å lese. Dere ser selvsagt at dette er et ekstremt dårlig triks?
 • Jeg er den eneste single vennen jeg har. Føler meg utenfor. (Neida, jeg er ikke det. Jeg bare overdriver.)
 • Samme hvor mye jeg vasker opp, så blir det fult med oppvask i vasken igjen med en gang!
 • Det er faen meg mandag!
 • Jeg tror ikke det finnes en eneste mann som har lyst på meg. Bortsett fra de jeg ikke vil ha, da.
 • Menn jeg ikke vil ha fortsetter å mase. Tar ikke nei for et nei.
 • Menn (eller mannen, egentlig) jeg vil ha maser IKKE!
 • Men han har ikke sagt nei, heller. Han burde egentlig det.
 • Pensumbøkene mine skremmer vettet av meg. Mest fordi jeg får så dårlig samvittighet av at jeg ikke har lest nok i dem.
 • Jeg har funnet ut at grunnen til at jeg alltid har en kubikk skittentøy, er fordi at om alt er rent, har jeg ikke plass i skapet. Jeg er altså dømt til å ha en rotete hybel.
 • Jeg er nødt å begynne å trene på ordentlig, for jeg får seriøst snart atrofi i de store muskelgrupper.
 • Jeg har en kamerat som forteller meg om triks han har lært på sjekkekurs. Sjekkekurs!
 • Jeg føler egentlig at jeg har veldig lite pene klær. Lurer veldig på hva alt det andre er.
 • Støv. Faen ta støv! Og oppvask.