Et øyeblikk i en studines liv, viii

Jeg har sendt hele to meldinger, til forskjellige mennesker, og ingen av dem har svart! Det er åpenbart noe galt med mobilen min. Så jeg skrur den av og på igjen, men jeg får fortsatt ikke noen meldinger inn.

Så jeg blir litt irritert, og lurer litt på om det er problemer med mobilnettet eller bare min mobil. For jeg burde jo fått svar. Ikke sant?

Men jeg gjør jo ikke det. Jeg får ikke svar i det hele tatt. Og jeg lurer på om de faktisk er opptatt, eller om de bare skal vente de tilmålte timene man skal vente før man svarer på melding. Men det burde da være helt unødvendig, da den ene meldingen ble sendt til en kamerat.

Jeg hijacker en venn på msn. “KAN DU SENDE EN MELDING TIL MEG??? MOBILEN MIN ER ØDELAGT FFS!”.

Til min store ergrelse dukker det en sms opp umiddelbart. Mobilen virker. Faen.