Eksamenstanker.

Hybelen min er sjelden så ren og ordentlig som rett før eksamen. Det blir rett og slett så gøy å vaske og rydde og ordne litt. Kanskje kjøper jeg med meg en liten blomsterbukett til 39 kroner på mega og setter i en vase på bordet, og så beundrer jeg hvor fint det er. Det er kjempespennende!

Klærne mine er ryddet, vasket og organisert. Alle klær jeg eier har vært ut av skap og skuffer, sortert, brettet, hengt opp. Jeg har en sekk full av klær som Fretex skal få og alle enslige sokker har funnet sin partner eller kommet i min nye singelboks. Kjolene mine har kommet på kleshenger og vinterjakker er ryddet bort. Til og med skoene mine er sortert.

Jeg eier flere skjørt enn kjoler, flere kjoler enn bukser. Og en hel haug med skjorter, bluser, strømpebukser, thights og sånne ting. Dessuten hadde jeg mye mer undertøy og sokker enn jeg trodde jeg hadde. Herregud så mye fint jeg har! (Og så mye stygt!)

Dessuten har jeg tenkt å kjøpe meg en ny kjole, jeg har til og med bestemt meg for hvilken. Det er bare det at jeg klarer ikke bestemme meg om jeg skal kjøpe rød eller sort. Jeg har mest lyst på rød, men sort er mest fornuftig. Dessuten har jeg allerede en rød kjole som kan brukes både til hverdag og fest, avhengig av tilbehør. Men den har blomstermønster, da!

Og så har jeg lyst på en hund. Jeg har sett en på finn.no jeg vil ha! Det er kjempemoro å se på hunder på finn.no! Selv om jeg ikke kommer til å kjøpe meg verken hund eller katt før jeg er ferdig å studere, og å være… uansvarlig og idiot sånn tidvis.

Og så Settlers da dere! Husker dere Settlers? Kjempegøy! Og nettpoker! Og søvn!

Dessuten må jeg jo bestemme meg for hvordan jeg skal flette håret på 17. mai, hvilke silkebånd jeg skal flette inn (rød, hvit, blå eller alle fargene?)

Sånne ting tenker jeg på før eksamen. Det hadde hjulpet meg veldig om jeg faktisk hadde tenkt på eksamen og pensum!

Hva tenker du på om dagen, nå før eksamen? Skal jeg velge rød eller sort kjole? Hva med frisyre på 17. mai?