Der er’n!

På lørdag var en av overskriftene på dagbladet.no at man skulle snakke mer om klitoris. Joda. Det hjelper sikkert det. Det mente iallfall jentene som satt foran meg og diskuterte at det finnes iallfall gutter og menn som trenger å informeres om dennes eksistens.

Jeg har bare et spørsmål, hva slags menn er det dere alle kjenner, siden det virker som om alle jenter kun kjenner gutter som ikke har peiling i det hele tatt? Og, så har jeg et spørsmål til. Om dere skulle nå bedrive nærkontakt med en mann som absolutt ikke er klar over klitorisen, hvorfor i allverden informerer dere ikke om at denne finnes? Det er lov å peke!

Forøvrig har jeg en observasjon jeg gjerne vil dele med dere. For det har jeg jo alltid. Jeg er en jævel på å observere ting, forstår du.

Menn med medisinsk utdanning er ofte over gjennomsnittlig gode på anatomi!

(Om du ikke skjønte det… Det er nok ikke uniformen som gjør legeyrket sexy. Uniformen ser jo ut som en sekk. Arbeidsoppgavene de utfører er ikke spesielt innbydende de heller. Verken rektoskopi, kikking i ører eller sying av sår er spesielt sexy! Sykepleiere og annet helsepersonell utfører ikke så mange sexy arbeidsoppgaver de heller. Men de har anatomi på skolen!)