Code Word: Pantyhose!

Noen (egentlig veldig mange, tror jeg) menn liker nylonstrømper og strømpebukser og sånt. Ikke at jeg noensinne har forstått hvorfor, eller noe. Men, men… Så var det mannen jeg drev litt på med, frem og tilbake og til ingenting, egentlig. Der jeg hadde lagt igjen en særdels pen og dyr strømpebukse, som var min.

Klart jeg ville ha den tilbake!

Når han ikke ville ha sex med meg mer, var det jo bare rett og rimelig at denne strømpebuksen måtte hentes. Om han ikke ville ha mer sex med meg, så synes jeg ikke det var god takt og tone at han skulle fortsette å ha sex med klærne mine. Eller noe. Uansett, strømpebuksen måtte reddes!

Redningsaksjonen Code Word: Pantyhose var i gang.

Engage at my command!

Nå er jeg forsåvidt ingen ninja. Eller marinesoldat. Eller Batman, selv om jeg noen ganger tror det. Så redningsaksjonen ble verken veldig hemmelig, teknisk eller utført med Batmobile og en butler ved min side. (Eller utført i det hele tatt.) Jeg måtte belage meg på å ringe på. Djeezes. Ugunstig.

Og dette kunne nok ha blitt en veldig artig historie, det kunne det! Hadde det ikke vært for at mannen hadde kastet strømpebuksen da jeg sendte melding for å melde min ninja-ankomst, så hadde dette sikkert blitt veldig ugunstig for meg og veldig morsomt for dere.

Så det ble ingen redningsaksjon. Ikke fikk jeg den fine, dyre strømpebuksen tilbake, heller. Faen. Så jeg må bare tro på det når han sier han har kastet den. For om han fortsatt har den i sin besittelse og til sitt bruk, synes jeg ikke det er spesielt greit. Mulig jeg må ha en ninja-aksjon for å sjekke om den fortsatt finnes i leiligheten hans.

Så var det det det med at jeg ikke er en ninja, da…