Åpen søknad.

Til den det måtte gjelde,

Hei, jeg er en artig liten studine som løper rundt i Bergen og havner i snodige situasjoner. Jeg er morsom, røyker ikke, drikker ikke (i arbeidstiden), og har verdens beste arbeidsmoral! (Neida, jeg har ikke det. Den er helt normal.)

Jeg ønsker meg en jobb. Det er sånn at jeg har en deltidsjobb, men jeg ønsker meg en ny en. Det er sånn at den jeg har er så forferdelig kjedelig og irrelevant for både studier og interesser. Og selv om alle kollegene mine liker meg best av alle på jobben, tenk, så er det ikke alltid sjefen liker meg. Selv om jeg aldri har kommet for sent, har vært syk én eneste gang og er akkurat like effektiv som alle de andre. (Kanskje jeg oppfører meg for dumt?)

Men jeg er veldig artig, og presis, og søt og snill og grei. Jeg er flink å prate, kan regne, kan snakke litt realfagsfjas, kan lese skikkelig fort og så er jeg ganske god på å strikke og tegne og male. (Litt god, iallfall. Eller, jeg kan det ikke så veldig godt, men jeg får jo skryt.) Og så er jeg stor og sterk og stødig og kan løfte tusen kilo! (Neida. Jeg er ikke det. Jeg er pinglete.) Dessuten er jeg en liten djevel til å skrive! Jeg er kjempeflink til å skrive, helt sant! (Og det er ikke tull en gang!)

Kan jeg jobbe for deg? Kan jeg få lønn så jeg overlever studiehalvåret? Det hadde jeg satt pris på!

(Eg er ein rakkar på nynorsk, óg, om det skulle vere eit krav. Berre seier det.)

Vil du ansette meg? Ta kontakt da, for da blir jeg så hoppende glad! (Er ikke like flink å hoppe som turnjentene i OL, men får til å hoppe litt likevel!)

Kontakt: batman at sukkerspinneriet dot com