Pupper!

Jepp! Jeg har to. Av noe beskjeden størrelse, men dog. I all sin ekte, uglamorøse prakt, har de en tendens til å vekke vill begeistring hos menn om de skulle få tilgang. Jeg liker vill begeistring, så akkurat det faktum at jeg ikke akkurat har pornopupper lar jeg ikke stoppe meg (eller stoppe mannen, heter det vel).

Jeg har hørt mange jenter diskutere at de må ta silkon før de kan vise seg uten fyll i BHen, eller at de ikke har faste nok pupper til å vise seg naken. Og jeg tenker at da må jeg ha et litt spesielt forhold til kroppen min, for jeg bryr meg fint lite. Selv om jeg egentlig er ganske blyg med tanke på å vise meg i bikini, for eksempel. Men noen ganger har man noe på gang med en mann, som innebærer aktiviteter der klærne gjerne kommer av.

Helt ærlig talt tror jeg ikke menn bryr seg om at man ikke er helt perfekt, har et strekkmerke eller pupper som ikke ser ut som hos en undertøysmodell. Om de bryr seg, har de iallfall aldri sagt noe om det til meg, for jeg har aldri observert noe annet enn vill begeistring og store mengder entusiasme i en slik situasjon. Jeg tror ikke de tenker “ååånei, uperfekte pupper” men mer sånn “YES!”. Men, hva vet jeg?

(Synspunkt fra menn mottas med takk!)

Så kanskje vi jenter skal slutte å fokusere så mye på å ha perfekte struttende pupper, og slutte å bruke så mye tid på å bekymre oss over hvordan de ser ut. Jeg hørte en gang en mann som sa at de mest perfekte puppene i verden, ville til enhver tid være de som jenta han var glad i hadde. Det er helt sikkert sant!

Istedet for å tenke så mye på de glamorøse, struttende brystene vi ser på film, og sammenligne oss med dem, kan vi kanskje tenke mer på Rosa Sløyfe, og hvordan sjekke seg for brystkreft? (Du kan se video på siden der.) Husk, menn kan også få brystkreft! Og man kan få brystkreft samme hvor store eller små bryst man har.

Jeg, som har kreftfobi eller noe sånt, skal iallfall begynne med det. Skal du?

For, jeg vil jo gjerne beholde de uglamorøse puppene mine, så de kan fortsette å vekke vill begeistring og stor entusiasme i uoverskuelig fremtid! Dessuten har jeg en mer eller mindre irrasjonell frykt for kreft, så en påminnelse om hvordan man sjekker seg selv synes jeg var fint. Selv om jeg ennå ikke har nådd aldersgruppen som blir oppfordret til det. Bedre føre var og sånt.