MMS-penis

Jeg vet ikke hvorfor, men noen menn tror de oppnår noe ved å sende meg en mms med bilde av penisen sin. I erigert tilstand. I flombelysning.

Jeg blir ikke spesielt begeistret, altså. Jeg blir ærlig talt ingenting. Jeg blir verken kåt, begeistret, spent, glad, sint, støtt eller overrasket. Jeg rødmer ikke engang, og tar det med så stoisk ro at det er helt latterlig. Jeg blir gjerne litt lattermild, men det er stort sett det. Altså, hva skal jeg med et bilde av en penis på telefonen min?

Eller noen steder, egentlig. Hva skal jeg med et bilde av en penis? Dette er helt ubrukelig og unyttig for meg. Ikke for å si noe stygt om tissene deres, gutter, men den er ikke spesielt estetisk heldig. Det gir meg ikke veldig mye glede å kikke på et bilde av den. Jeg registrerer at den er avfotografert, og setter pris på at jeg ble tenkt på for at den skulle bli så oppreist og lykkelig, men jeg trenger ikke bildebevis.  Og, egentlig setter jeg bare pris på at jeg ble tenkt på om det er en mann jeg liker, så dette punktet er veldig relativt. Om en mann jeg ikke liker tenker på meg i denne sammenhengen, vil jeg helst ikke vite om det.

Og selv om jeg liker mannen, er det ingen åpenlys grunn til at jeg trenger fotodokumentasjon på at forplantningsorganene hans virker også i mitt fravær.

Jada, jeg liker utovertiss. Men med mindre den er i min umiddelbare nærhet og henger på en mann jeg har lyst på, så er den ikke veldig interessant. Det er ikke utseende som er så kult med den, det er helt andre ting som gjør den så fascinerende. Det er her umiddelbar nærhet kommer inn. Eller bare nærhet, den trenger ikke være helt umiddelbar.

Og selv om jeg ikke føler behov for et bilde av den, betyr ikke det at jeg ikke liker den. Noen ting gjør seg bare bedre i livende livet, og mindre bra på små bilder på en mobiltelefon. Jeg er rett og slett ikke interessert i bilder av den, selv om jeg liker den veldig godt ellers.

Mannefjes, mannearmer og mannrumper er mye mer estetisk gunstig, og gjør seg mye bedre på MMS. Så vet dere det. Tenk gjerne litt på det før dere sender MMS til en studine – kanskje hun er meg.

 Jenter: Har dere fått penisbilder? Liker dere det? Er det bare jeg som er rar som ikke blir hoppende glad av det?

Gutter: Hvilken reaksjon er det dere er ute etter å oppnå? Hva skal man med et sånt bilde? Kan jeg ikke heller se på den en gang jeg er der med deg?