Laserhårfjerning, oppdatering!

Ok, så ser jeg kanskje ikke helt behovet for ting som silikonpupper, men hårfjerning derimot… Ja, det poenget ser jeg! Det er jo egentlig bare tidsbesparende, og i lengden kanskje til og med økonomisk, å gjøre det permanent. Praktisk, altså, og på ingen måte snakk om kirurgi eller fremmedlegemer operert inn i kroppen.

Istedet for å løpe rundt med pinsett i hånden, og bruke penger på voks og barberhøvler, kan man fjerne det en gang for alle. Praktisk!

Så jeg tok turen tilbake til Total Body Laser, for andre behandling av mine superfeminine hakehår.

TBL er på Bønes, så jeg måtte ta buss. Bussrutene gjennomgikk jo tydeligvis en revolusjon på mandag, så nå kunne jeg ikke ta buss nummer 5 fra Bystasjonen. Neida, jeg måtte ta buss nummer 15 fra Industrihuset på Møhlenpris. Men buss nummer 15 brukte betydelig kortere tid enn buss nummer 5, tror jeg, så jeg var fremme lenge før jeg skulle.

Venterom. Yey!

Egentlig var venterommet ganske ok. Det gikk en ung kjekk mann og spankulerte frem og tilbake ved skranken der. Var han en ung kjekk lege? Var han singel? Liker han studiner? Jeg vet ikke! Jeg burde strengt tatt ha spurt, men det hadde kanskje ikke vært så veldig passende. Dessuten er aldri sånne kjekke unge menn ledige, spesielt ikke om de har respektable yrker med utdanning innenfor anatomi. Så jeg smugtittet bare litt på ham. Noe som sikkert var like greit, siden jeg så ut som en drukna, sminkeløs katt. (Jeg tenkte jeg burde kanskje spurt Rebecca om flere detaljer om denne kjekke unge mannen, men så gjorde jeg ikke det.)

Dessuten satt det en litt eldre herre på venterommet og nynnet med til melodien på radioen. Det var jo helt sikkert veldig koselig.

Selve behandlingen gikk raskt og smertefritt. Jeg kan si at det har allerede hatt god effekt, selv om jeg bare har hatt én behandling tidligere. Jeg har klippet hårene ned med saks, og gjort det sjeldnere en jeg nappet med pinsett før. Jeg regner med det blir så godt som helt borte etter ferdig behandling! Når jeg blir voksen og arbeidstaker i et respektabelt (og forhåpentligvis velbetalt) yrke, skal jeg gjøre dette på hele kroppen! Iallefall på leggene. For det fungerer tydeligvis så bra som reklamen sier, noe som er en hyggelig overraskelse!

(Jeg får dette av TBL mot å skrive om det her på bloggen. Men prisliste finnes på her, om du lurte på priser. Jeg er faktisk postivt overrasket over hvor godt det ser ut til å virke. Og jeg kommer nok til å benytte meg av laser på kroppen når jeg ikke lenger er student men i betalt arbeid. Jeg har dessuten anbefalt behandlingen til min mor, som ikke har noen anelse om at jeg har en blogg, og som lurer på hvordan jeg har finansiert det hele. Noe som har ført til et ørlite forklaringsproblem.

Jeg mottar ingen penger for å skrive om det..)