Forrige uke

Jeg var så heldig at jeg fikk være med roadmagazine på festival på Garage. Jeg skulle være presse, må vite. (Neida, jeg skulle fjase og drikke billig øl. Det var dét jeg skulle. Vi vet jo at jeg ikke klarer skrive noe seriøst og/eller objektivt. Eller fotografere. Så jeg skulle drikke øl. Det er jeg faktisk ganske flink til! Jeg skulle kikke på kjekke menn, og de andre skulle fotografere. Jeg likte denne ordningen)

Egentlig skulle jeg få et bilde jeg kunne legge ut her også, sånn til dere alles beskuelse, men det har jeg ikke fått. Skitt au!

Det begynte på onsdag, men da gadd ikke jeg begynne. Jeg var opptatt med å lære en gammel hund nye triks. (Dette er helt sant, og ikke et ordtak. Hunden er forresten ikke så gammel, bare litt sjarmerende dum. Elsker hunden!) Men, uansett. Jeg begynte på torsdagen. Og jeg hadde blitt lovet bra musikk, kjekke menn og god stemning.

Hørte jeg noen sa “LURTE DEG”?

Musikken var jo, ja.. Vi sier ikke mer om det. (Noen var flinke. Noen var søte. De fleste var små.) Og jeg så ikke en eneste kjekk mann! Det var ikke så mange mennesker der, da. Og de fleste var vel langt fra det vanlige klientellet på Garage. Jeg mener, var det barn? Eller dverger? Pygmeer?

Uansett. Jeg gikk hjem.

Fredagen ble alt så meget bedre. Mennesker! Med normal størrelse! Musikk som var bra! Det var gøy. Men ikke så mange kjekke menn. Eller, det var det sikkert, men de fleste hadde medbragt dame. Og jeg hadde store planer for lørdagen.

Bare så dere vet det, så tok roadmagazine noen kjempekule bilder!

På lørdagen stakk jeg av for å kikke på sjøkrigsskolegutta på fest hos en venninne. Dette finnes det ikke bilder av. Heldigvis. Og så gikk vi på byen. Det finnes ikke noen bilder av det heller. Heldigvis. Og så ble jeg med en kamerat på nach, og takk gud og lov for at det ikke finnes bilder av at jeg våknet der neste morgen.