Flykofferten

Det var dette med flykofferten, da. Dere vet den med sukkertøy og fargeblyanter fra SAS. Som jeg skulle få fra han som var ute på flytur.

Og som jeg ikke fikk.

Herregud, SKUFFA!

Men. uansett. Mannen skulle fly fra Oslo. Og som det barnet jeg egentlig er, spurte jeg om han kunne ta med en flykoffert til meg. En slik som jeg alltid fikk da jeg var liten og noen vært ute og flydd. Sukkertøy, fargeblyanter og tegneblokk. Det ville jeg ha! Selvsagt ville jeg det.

Jeg var til og med innom en pub for å hente den, men der var den ikke.  Så jeg sendte melding til en venninne istedet. Og sa drakk vi øl og fjaset, helt til jeg sendte melding og etterlyste flykofferten. Så møtte jeg mannen.

Og han hadde ingen flykoffert! Hva faen! 

Jeg følte det var litt sånn “Hei, kom skal du få! Nei …LURTE DEG!”. For det var det jo! Men, det var greit. Jeg fikk dougnut med rosa glasur istedet. Det var helt ok. Jeg var en fornøyd liten pike! (Helt uten flykoffert. Men tenk så fantastisk det hadde vært å fått en ute på byen! Hadde ikke det vært awesome?)

Ha med menn hjem uten å…

“Hvordan klarer du ha med deg menn hjem uten å ha sex med dem?” spurte hun.

Det er jo ikke så vanskelig, det? Eller, jo det er jo det. Men det er jo ikke umulig. Noen ganger blir det bare sånn.

Fordi noen ganger er det fint å bare bli holdt rundt. Noen ganger er det kaldt ute, og en mann er mye mer effektiv enn en varmeflaske. Noen ganger er det bra å bare bli strøket litt over magen og hoften. Selv om man ikke er forelsket eller noe, så kan det være fint. Kjempefint. Og selv om man egentlig kanskje har lyst på sex, så er det noen ganger helt greit å ikke ha det.

Noen ganger er det helt okei å bare sove med mannearmer rundt seg. Noen ganger er det nok å bare være en frostig og kald liten pike mot en varm mann. Noen ganger er der nok å ikke gjøre noe som helst.

Selv om man egentlig har lyst på noe, er det noen ganger helt greit å ikke få det.

Kald rygg mot varm brystkasse, kjenne et bankende hjerte mot skulderbladet. En arm under nakken, en arm rund magen. Kalde jenteføtter mot varme mannelegger. Pust i nakken. Fingrer som kiler. Tunge øyelokk og søvnig mumling.

Joda. Jeg klarer å ha med meg menn hjem uten å ha sex med dem. Selv om jeg egentlig har lyst.

Neste gang. Om neste gang blir.

Jeg har skadet meg.

Skaden ble påført etter en flaske vin, litt øl, litt jägermeister, litt cava og altfor masse iver fra min side. Jeg hadde cava og glade dansende venner på Fincken. Jeg hadde en kjekk ung mann og øl på Garage. Jeg visste rett og slett ikke hvor jeg skulle gjøre av meg!

Det var åpenbart at jeg ble nødt å løpe litt frem og tilbake.

Det regnet. Fortauet var sleipt. Jeg hadde selvsagt pumps. Jeg var flaut full.

Selvsagt trynte jeg, så lang jeg var, med hele meg. Dette burde jeg ha skjønt kom til å skje, men jeg hadde faktisk ikke tid til å tenke på slike ting, innimellom alt det gøye som skjedde overalt. Jeg mistet veigrepet (jada, det heter det til fots også, ikke bare med bil!) med den ene foten, sklei bortover, og lå plutselig langflat på fortauet.

Folk lo. Jeg var irritert over våt kjole. En tilfeldig mann hjalp meg opp. Og så løp jeg videre.

Jeg har:

  • Et skrubbsår på venstre kne.
  • En høyreankel som er dobbelt så stor som den venstre.
  • En brukket negl.

Det største mysteriet er selvsagt hvordan i allverden jeg klarte å gå hjem. (Men det er ikke så veldig mystisk, for den kjekke unge mannen fulgte meg hjem. Og så gikk han. Jaja. Men det er fortsatt LITT mystisk, for han bar meg ikke! For en pinglemann!)

Omreisende massasjemann

Nettdating, dere, er skumle greier. Det har vi jo sett eksempler på. Men det aller skumleste er kanskje menn med mobile massasjebord.

Mhmm. Mobile massasjebord. Sammenleggbare. Transporterbare. For å ta med hjem til folk.

Han sendte melding og sa hei og hvordan går det og alt det der. Og så ville han fortelle meg om hobbyen sin. Massasje, og noen ganger aromaterapi. Aromaterapi og massasje med masse velduftende oljer. Jeg tenkte bare at, javel, dette høres da ikke så veldig mandig ut?

Jeg las videre. Han hadde til og med anskaffet seg et slikt massasjebord han kunne brette sammen og ta med seg, slik at han kunne reise hjem til folk og massere med gode oljer. Er det ikke litt spesielt med en omreisende massasjemann?

Uansett. Nei takk, sa jeg, jeg er ikke interessert. Jeg var høflig og alt, selv om hele greia egentlig var litt ekkel. Jeg ville nå for faen ikke ha en omreisende massasjemann med masse oljer og sammenbrettbart massasjebord hjem til meg! Herrejesus!

Og svaret? “Du trenger ikke bekymre deg! Jeg synes dette er så gøy at jeg gjør det gratis, så du slipper betale. Når passer det?”

Hva faen!

Tingenes tilstand

  • Det er varmt og klamt i Bergen. Jeg er klammefrøken!
  • Deltidsjobb er dørgende kjedelig når det plutselig blir heltidsjobb.
  • Jeg gleder meg VELDIG til å begynne på fagene jeg skal ta til høsten.
  • Återkommar ringte meg to netter på rad i helgen, henholdsvis klokken 02:47 og 03:06.
  • Jeg har fortsatt tilgode å komme tilbake til ham.
  • Jeg har fått båtis av Ingjald i dag. Jeg liker båtis. Og fysikk. (Litt.)
  • Jeg skal få se på laser på fysisk institutt på torsdag.
  •  Jeg håper dere forstår hvor suverent fantastisk dette er!
  • Helt seriøst, jeg håper dere innser at dette er veldig stas!
  • Jeg fjaser med en fin mann. Det er også litt stas. Mest fordi jeg liker fjas.
  • Det skjer egentlig ingenting akkurat nå.
  • (Bortsett fra at Eric Northman er vedvarende sexy i True Blodd. True fact!)