Konkurranse : POWER fra RFSU

Konkurranser er gøy, og konkurranser med premier enda bedre. Derfor har jeg snakket med RFSU, som ville sponse noen premier til en konkurranse her på bloggen. Det synes jeg er kjempegøy, siden RFSU faktisk er en ideell organisasjon, som driver med opplysningsarbeid om sikker sex, så vel som kommersielt salg.

Det er viktig med sikker sex, og da er det kondom som gjelder, gutter og jenter! Det er det eneste prevensjonsmiddelet som beskytter mot seksuelt overførbare skumle uhumskheter, som HIV og kjønnssykdommer. Så, moralen er, bruk kondom!

Det gjelder alle. Han der pene fyren kan ha en kjønnssykdom, selv om han ser ren og pen og frisk ut. Han du er forelsket i kan ha en kjønnssykdom, selv om du er kjempeforelsket. Man kan ha kjønnssykdommer uten å vite det selv, til og med, og smitte andre helt uten å være klar over det. Så bruk kondom! Jeg vet mange sier sex er bedre uten, eller at kondomer ikke er tilgjengelige. Men er det en unnskylding da?

Nå har RFSU kommet med et nytt kondom, som skal gjøre det lettere å få orgasme og gjøre at ereksjonen varer lenger. Kondom er altså gøy, spesielt det nye POWER. Og du kan få en pakke med Power Superkondomer! Da har du dem lett tilgjengelig, da! Alt du trenger å gjøre, er å legge igjen en kommentar her. Men, om du har ekstra lyst å vinne, kan du spre order, for å få flere lodd.

Jeg har faktisk litt lyst å vinne dem selv, men det kan jeg jo ikke! Men det kan du 🙂

  • -Kommentere her: 1 lodd.
  • -Dele link til konkurransen: 1 lodd per deling. (Ett lodd for facebook, ett for twitter, ett for å linke fra egen blogg, pingback osv)
  • -Fortelle historie om kondom (eller mangel på sådan) i kommentarfelt, eller som innlegg på egen blogg med pingback: 3 lodd.
  • -Det vil bli trukket to vinnere.
  • -Helt tilfeldig, via random.org.
  • -Du må legge igjen mailadressen din her, så jeg kan få adressen din om du vinner. Det er kun jeg som ser mailadressen din, og jeg vil selvsagt ikke fortelle noen navnet/adressen din om du vinner.
  • -Om du vinner, og ønsker link til egen blogg fra meg, så får du det.
  • -Trekning søndag 04.09, klokken 23.59. Du kan bli med på konkurransen frem til da.
  • -Husk å fortelle hvor du har delt/hvor mange lodd du skal ha! Om du vil kan du legge ved link.

Søndag på en lørdag

Kjolen var på, skoene var pene, håret var krøllet nedover ryggen, og jeg hadde røde lepper og en sort tykk, lang strek over øynene. Old Hollywood Glam på date. Jeg hadde forespeilet ham en Disneyprinsesse, men han fikk bare meg. Han var ingen Disneyprins, han heller, men han var kjekk. Og han luktet godt, av parfyme fra Armani, tror jeg.

Jeg fikk drikke favorittølet mitt, og jeg fikk smake hans favoritter. To øl på et sted, før vi løp videre til neste sted. Så to øl til, før vi under paraplyen løp videre til neste sted igjen. Jeg traff en dørvakt jeg kjenner, som jeg tok sats og hoppet på for å gi ham en klem med både armer og ben, så løp vi videre under paraplyen. Og han holdt rundt meg, så vi skulle få plass under paraplyen begge to, selv om han egentlig hadde sin egen. Jeg føler meg alltid så liten og vakker og nett med en sterk mannearm rundt meg. Det er skjønt.

Vi lo. Han lo av hvordan autokorrektur ødelegger alle smsene mine. Jeg latet som jeg var en pingvin og vagget litt nedover gaten, med armene inntil kroppen og hendene rett ut. Han var teit han også. Jeg lo mye. Det gjorde han også. Den andre ølen ville jeg betale selv, den tredje mente jeg at nå kunne jeg ta runden, den fjerde insisterte jeg hardnakket på å betale for meg selv iallfall, den femte mente han at han kunne ta, den sjette… Ingen anelse!

Han var fin på håret. Og når jeg var trett, fulgte han meg hjem til døren, ga meg en klem og et kyss på kinnet.

Men i dag er jeg litt klein. Kjolen ligger vrengt og slengt ved sengen en plass, skoene står rett ved døren, den ene ett skritt foran den andre. Sminken fra i går er ikke Old Hollywood Glam lengre. Mobilen er full av feilstavede og merkverdige meldinger, sendt til en kamerat og til en venninne. Jeg daffer rundt i joggebukse og håper noen på magisk vis skal komme innom med en cola og litt mat til meg, mens jeg hører på Melissa Horn, ser Big Bang Theory-klipp på youtube og leser Anne Rice. Jeg leker søndag, selv om det er lørdag. Kanskje tar jeg søndag i morgen også, det er jo da den er.

Prinsesse Studine!

Nå lar jeg pensum være pensum, deltidsjobb være deltidsjobb og klesvasken være ubrettet. Det er fredag, pizzaen står i ovnen, en kopp te med honning og en liten sjokolade er på bordet. Ølen står i kjøleskapet, og sånn musikk som jeg liker spilles i hele den lille, store studinehybelen.

Hud skal skrubbes, hår skal vaskes og flettes, legger skal barberes, sminke skal legges på, kjole og sko skal velges, sløyfer skal knyttes. Det er fredag, og på fredager er det prinsessen på innsiden som kommer frem. Jeg skulle ønske jeg kunne bruke tiara, men det hadde jo sett bare teit ut, så den gang ei!

Jeg skal på date. Selvsagt. Det er jo fredag. Date er best med nybarberte legger. Ikke fordi jeg nødvendigvis har tenkt å kle av meg, men fordi jeg vet at jeg er pen og ren og velstelt overalt. Åååh, det hjelper på glimtet i øyet det. Og så er det jo mye penere med pene, glatte ben under kjolen.

Først skal jeg bare stelle og dulle med meg selv, tusle rundt i joggebukse og drikke te, mens jeg gir blanke faen i labhefter og sprayer litt Miss Dior Cherie på halsen.

Jeg er finfin, og klar til fredagskos. Prinsesse Studine med silkebånd og sløyfer på. Uten tiara.

Er jeg heldig er daten en prins. Eller bare en mann. Så lenge han ikke er en frosk.