Miss Dior. Cherie!

Jeg innrømmer det gjerne. Jeg elsker luksuriøse ting. Jeg er et luksusdyr av dimensjoner, noe som jo kan slå dårlig ut på studinebudsjettet mitt. Jeg sprayer meg med parfyme fra Dior, tar på meg ett-eller-annet med blonder, en sløyfe i håret og noe sminke fra MAC eller YSL i fjeset.

Jeg liker meg best med et ostefat og et godt glass vin, eller kanskje med take away sushi i parken i solskinnet. Eller med fransk sjokolade, champagne og en muskuløs franskmann. Jeg liker meg best inntyllet i blonder og silke. Jeg er en liten prinsessepike.

Dette lar seg ærlig talt ikke gjøre på studinebudsjett.

Men det gjøres uansett. Når jeg kan.

Det som slo meg her en dag, når en liste over sexpartnere skulle ramses opp, over et glass vin sammen med en venninne var følgende: Jeg har aldri hatt meg med noen uten høyere utdanning. Jeg har vært på date med menn uten en grad fra høyskole eller universitet, men aldri havnet til sengs med en. Er jeg en liten prinsessepike på dette område, også?

Har jeg ubevisst et krav om minst bachelorgrad, helst master?

Er jeg et luksusdyr når det kommer til menns utdanning?

Jeg har faktisk ikke tenkt over det før, men tydeligvis liker jeg best de som har sittet litt på skolebenken. Ikke fordi de nødvendigvis tjener mer, for det gjør de jo ikke alltid. Men intelligens er utrolig imponerende, og matte kan være sexy. Å kunne skrive en sms uten skrivefeil er iallfall det. Sånn inni studinehodet. Inni studinehodet tenkes det mange rare tanker, men akkurat denne er da vel ikke så veldig merkelig?

Konklusjonen er følgende: intelligens er pulbart!

Og det å ha sex med pulbare menn er vel å være et luksusdyr dét, på lik linje med en forkjærlighet for pene klær og god mat? Men man kan da være en liten prinsessepike og lukte av Miss Dior Cherie når man er uanstendig, også?

Trasspuling

Det tok sin tid.

Det varte og det rakk. I all uendelighet. Jeg aner ikke hvor lenge, for det er jo uhøflig å se på klokken mens det står på. Men det tok sin tid. Lenger enn normalt. Langt, lenge og lenger enn langt!

Han tok plutselig en pause.

“Er du sliten i…?” spurte han og pekte mot, eh, nedentilpartiet mitt. Sliten? Jeg var da vel faen ikke sliten, jeg hadde krampe.

“Neihei!” svarte jeg, litt på trass. Om noen skulle pules under bordet her, så skulle det faen ikke være meg! Såpass pulestolthet vil jeg da påberope meg. Greit at store, voksne menn kanskje kan drikke meg under bordet, men det finnes da vel grenser for hva de skal få til.

Og så fortsatte det. Litt til. Med krampe. Tror jeg. Er det mulig å ha krampe i reproduksjonsorganene sine? Ingen anelse, men pule ferdig skulle jeg. Litt på trass.

Trasspuling er ikke noe særlig kult. Bare så dere vet det.

Frivillig sex vs. voldtekt.

“Dessuten påpeker retten at hun hadde hatt sex med en irsk mann på campingplassen natta før. Retten slår derfor fast at hun i beruset tilstand ikke er fremmed for å ha seksuell omgang med menn hun ikke kjenner så godt.” – kilde

Kvinnen ble voldtatt på en campingplass utenfor Oslo, men voldtektsmennene ble frifunnet. Fordi kvinnen hadde frivillig sex dagen før? Kan noen vennligst forklare meg hva det har med saken å gjøre?

Jeg har stadig vekk frivillig sex, gjerne med menn jeg ikke kjenner så godt, eller i det hele tatt. Ærlig talt er jeg litt usikker på hva alle heter, iallfall til etternavn. Hva så? Akkurat det er det vel ingen andre som har noenting med å mene noe om. Jeg ser ikke på meg selv som noen hore av den grunn. Jeg har det gøy. To voksne mennesker har lov å ha det gøy sammen, om begge to har lyst, selv om de kanskje ikke kjenner hverandre så godt ellers. Det betyr på ingen måte at jeg hadde synes en voldtekt var greit. Faktisk tror jeg det kunne ha vært det mest ugreie noensinne.

Jeg har egentlig litt Kardemommelov-tilnærming til det hele. Du skal ikke skade andre, du skal være grei og snill, og forøvrig kan man gjøre som man vil.

Voldtekt skader andre. Voldtekt er ikke å være grei og snill. Og jeg er sikker på at lovverket er ganske klart på at det slett ikke er lov å voldta. Det er faktisk straffbart.

Da har det vel ingenting å si om kvinnen hadde frivillig sex kvelden før, eller hvem hun hadde den frivillige sexen med.

Tro det eller ei, men det er ikke alle ugifte kvinner som er jomfruer. Og selv om vi ikke er det, synes vi ikke voldtekt er greit. Hvor lenge det er siden vi sist hadde frivillig sex burde være fullstendig irrelevant. Å bli utsatt for en voldshandling er vel like forjævlig, samme hva man drev med natten før? Om så en kvinne tok del i en orgie natten i forveien, så er det fortsatt ikke greit å voldta henne.

Voldtekt er vold. Det er ikke sex. Og man kan på ingen måte sammenligne det med frivillig sex, selv om det ikke er lenge siden sist den frivillig sexen fant sted. Det er på ingen måte det samme som en voldtekt.

Jeg har sex når jeg har lyst, med de jeg har lyst å ha sex med. Det ikke alltid jeg kjenner de jeg har lyst å ha sex med. Men samme hvordan man vrir å vender på det, så er det alltid noe jeg velger selv. Det er aldri vold eller tvang tilstede. Og selv om jeg gjerne har sex med menn jeg ikke kjenner fra tid til annen, så er jeg ikke interessert i å bli utsatt for vold.

Vold og tvang er aldri greit, samme hva jeg gjorde frivillig i går.

Sexen jeg hadde i går, reduserer ikke min rett til å si nei i dag.

Om dommen er rettferdig i dette tilfellet, eller ikke, skal ikke jeg spekulere for mye i. Man er uskyldig frem til det motsatte er bevist. Det jeg reagerer på er at kvinnens seksualmoral legges til grunn i dommen. For meg fremstår det som gammeldags og uriktig.

Spionasje i natten

Jeg og Mamma skulle ut og spionere litt i natten.

Ja, på en mann, altså.

Det var altså sånn at en nettflørt til en venninne av min mor befant seg i en hage litt lenger oppi gata til det o store barndomshjem. Der hadde nemlig denne nettflørten en fjern slektning. Hvordan vi viste om lokalisering og slektstre til denne nettflørten vet jeg fortsatt ikke, men vi har vist vårt helt eget nettflørt-intelligence-bureau i hjembygda mi. Her samles det informasjon og spioneres over en lav sko!

I nattens mulm og mørke skulle vi ut og spionere litt på denne nettflørten. Det er bare det at sommernetter ikke er spesielt mørke av seg. Men, vi latet bare som vi gikk oss en spasertur, og passet på at vi fremstod som et par nattlige mosjonister da vi spaserte forbi hagen nettflørten befant seg i. Vi var veldig tilfeldige, stille nattlige mosjonister.

Helt til det dukket opp en frosk.

“UUUUUUUUUUÆH!” sa Mamma. “Hysj!” sa jeg. Så fortsatte vi som før. Dyktige spioner vet jo å late som ingenting og bare fortsette oppdraget som planlagt.

Det gikk veldig bra. Helt til vi traff på en plastbit som LIGNET på en frosk.

“UUUUUUUUUUÆH!” sa Mamma og grep meg i armen. “Hysj!” sa jeg. Så gikk vi hjem.

Vel hjemme kunne vi rapportere tilbake til Mammas venninne at jo, nettflørten var der, han. Men på grunn av frosker og plastbiter i veien, var det egentlig kun det vi hadde klart å observere. Jeg vet fortsatt ikke hva mer det var meningen vi skulle observere eller finne ut av, men vi fant altså ikke ut av noenting.

Jeg og Mamma er ikke så flinke spioner, kan det se ut som. Spesielt ikke når det er amfibier eller andre dyr på veien. Hadde det ikke vært for frosker og plastbiter hadde vi sikkert ha spionert mye mer effektivt!

Nach i rødt og blått

Jeg var på nach hos en kjekk ung mann. Jeg er jo innimellom det. Han hadde lovet meg at der skulle det virkelig bli liv, men til min store forbauselse så var det jo ingen andre der! Mannen lovet meg på tro og ære at de andre festdeltagerne ville komme straks, men vi var jo langt oppe på Minde, langt fra sentrum og dansegulv, så jeg ante litt ugler i mosen.

Det var bare det at jeg var litt for beruset til å hamle opp med disse uglene.

Men det kom faktisk flere festdeltagere etterhvert. To stykker, for å være helt presis. En stk hankjønn, et stk hunkjønn. De satt seg i sofaen og begynte å kline. Og den kjekke unge mannen så på meg og viftet med øyenbrynene sine. Uglene i mosen begynte å ule som en fordervet bilalarm. Den kjekke unge mannen hadde baktanker!

Vist faen hadde han det, mange rare baktenkte baktanker, merket jeg, idet han plutselig begynte å suge på lilelfingeren min.

Jahaja?

“Jeg tror kanskje jeg må hjem og legge meg,” annonserte jeg.
“Du kan ligge her,” parerte mannen.
“Men jeg vil ikke ligge med deg!” svarte jeg!
“Du kan ligge på gjesterommet!” svarte han.

Jeg så meg rundt, og oppfattet at jeg befant meg i en typisk liten hybelleilighet. Det er min erfaring at disse ikke har gjesterom til sin disposisjon.

“Nei, nei, nei!” sa jeg.

Så fikk jeg mannen til å bestille taxi til meg, før jeg til min store forskrekkelse oppdaget at vesken min var tom for penger. Hvordan skulle jeg betale for taxien da? Med mitt blide åsyn og vinnende vesen? Neppe.

Jeg måtte krype til korset.

“Kan jeg få en blå pengelapp av deg?” spurte jeg.
“Ja,” sa han, og ga meg en tohundrelapp.

Full som jeg var, så var dette med sko litt vanskelig. Dessuten hadde jeg sko som måtte knytes. Og der jeg stod og stresset med skoen, datt plutselig ett irrende rødt bh-innlegg ut av utringningen min.

UUUUUÆÆÆHH tenkte jeg, før jeg kastet meg ned på gulvet for å plukke det opp.

Så der stod jeg da, med en blå pengelapp i en hånd, et rødt bhinnlegg i en hånd, og sannsynligvis veldig usymmetriske pupper.

“Nå må jeg gå!” sa jeg.
“Ja,” sa han. “Nå er taxien her.”

Og siden har jeg ikke sett ham, selv om han sendte noen sms dagen etter. Taxituren hjem er forøvrig en helt annen historie.